Menu

Mandag, onsdag og fredag 06.30-21.00

Tirsdag og torsdag 10.00-21.00

Lørdag og søndag 10.00-19.00

Mat og drikke

Velkommen opp til vår kafe i andre etasje. Her har vi et variert utvalg av kaker, baguetter og salater. Vi har også enkle varmretter – som pizza, chicken nuggets, hamburger, pølse, pommes frites m.m. Av drikke kan du velge mellom kaffe, te, mineralvann, slush og utvalgte meieriprodukter – for eksempel en herlig milkshake?

Åpningstider kafe

Åpningstider kafe

Mandag, onsdag og fredag 11.00-20.00
Tirsdag og torsdag 13.00-20.00
Lørdag og søndag 11.00-18-00
Varm mat stenger 30 minutter tidligere hele uken.

Egen mat og drikke

Egen mat og drikke

Du kan gjerne ha med egen mat og drikke når du besøker oss. Fint om du husker å rydde og kaste etter deg.

Gruppemeny/bursdag

Gruppemeny/bursdag

Vi har gruppemenyer som kan brukes som bursdag/skoleavslutning m.m. Dette organiseres selv, prisen gjelder kun inngang og mat til avtalt tidspunkt. Dere kan være i badet så lenge dere ønsker innenfor våre åpningstider. Minimum 8 personer, og må bestilles minimum 4 dager i forveien. Alle gruppemenybestillinger inkluderer en voksen over 16 år uten mat. Øvrige voksne som skal være med inn i badet må løse billett eller gruppemeny billett.

 

Alle som skal være med inn i badet må være iført badetøy eller shorts og t-skjorte.

 

Gjelder kun på skoledager, ikke skolens ferie/-fridager.

Man kan ha med kaker, snacks og lignende selv, men fat, skåler, asjetter og lignende må være uknuselige. Vi har dessverre ikke mulighet til å oppbevare kaker for avkjøling.

Gruppemeny inkluderer:

  • Inngang alle gjester
  • mat til avtalt tid
  • gratis inngang i badet for en voksen som får kaffe/te

Meny og prisliste

Meny og prisliste

Meny

Se vår meny her.

Sunne og gode alternativer

Flere lar seg friste av vår salatbar, og det årlige salgsvolumet av salat er nå oppe i 1,3 tonn! Plukk og miks som du vil. Andre sunne og gode alternativer er kyllingburger, Fishermans platter, påsmurte brødvarer, diverse yoghurter, toast osv.

Allergier

Husk alltid å informere oss om evt. allergier, så hjelper vi deg å finne et godt alternativ! Alle våre retter er merket i forhold til allergener, men spør oss gjerne om du blir usikker. For eksempel har vi en frityr som bare brukes til pommes strips, så mat som ikke er panert slik som pølser og løvstek kan du få glutenfritt. Vi har glutenfrie hamburgerbrød, store og små, slik at man kan få burger eller løvstek i brød glutenfritt. Vi har også glutenfri potetmos.

Ryddestasjon

Ryddestasjon

Hos oss baserer vi oss på at dere rydder etter dere, og da blir vi så glad og takknemlig! Vi har mange søppeldunker rundt omkring så dette går veldig fint. Skulle du glemme å rydde etter deg så gjør vi det.

Våt- og tørrkafe

Våt- og tørrkafe

Våtkafe

Dette er kafedelen som ligger inne i selve badet. Her er det så varmt og godt at alle må ha badetøy evt. T-skjorte og shorts (og ingen sko). Vi har mange sitteplasser og plass til alle.

Tørrkafe

Skal du ikke bade, er du velkommen opp til «tørr-caféen». Her kan du sitte å se på de som bader, og selvfølgelig får du det samme utvalget av mat og drikke. Her er det vanlige trønderske temperaturer så badetøy er ikke anbefalt.