Bassengtrening MOR&MINI og GRAVID

Bassengtrening
MOR&MINI OG GRAVID

Påmelding og mer info her: https://www.houseoffemme.no/tjenester/bassengtrening

NB: Gruppene fylles vanligvis raskt opp, førstemann til mølla.

Vann // GRAVID (60 min)

Endelig kan du ta med KuleMagen din ned i det varme bassenget for en deilig treningsøkt med Femmes fysioterapeut! Tenk; hvor magisk er det ikke å være vektløs? Dette er en effektiv treningstime der pulsen skal opp og musklene får jobbe. Alle øvelsene tilpasses individuelt. Det vil si at denne timen passer utmerket både for deg med bekkenleddsmerter og for deg som ønsker en tøffere treningstime!
Fit For Fødsel med Femme!

Lise (31) «Jeg hadde hatt en hektisk dag på jobb og var sliten. Bassengtreningen snudde det hele og ga meg energi – jeg kjente meg klar for mer!
Ikke minst er treningen gøy, og jeg kan bli kjent med fremtidige barselvenninner. Anbefales på det varmeste.»

Bassengtrening er en anbefalt treningsform for friske gravide. Vektløsheten og det varme vannet gir leddene avlastning samtidig som kroppen får trent, dette er spesielt gunstig for gravide med bekken- og ryggplager (Helsedirektoratet).

Pris: 1600,- for 8 ganger.

Sted: Pirbadet // helsebad 2
Anbefales ikke å delta på bassengtrening siste 2 uker før fødsel.

Vann // MOR&MINI (45 min)

Herlig og effektiv bassengtrening sammen med babyen din! Fokus på å styrke opp hele kroppen etter fødsel. Femmes fysioterapeut har plukket ut de mest geniale øvelsene til denne timen. Du blir sprek, samtidig som babyen din storkoser seg i det varme vannet.
Psst: du & mini får gode 10 minutter avslutningsvis til kos og lek i vannet.

Kristin (27) «Hopp i havet, eventuelt i bassenget. Bare for å være bekymringsløs og vektløs ei lita stund. I vannet får en ikke gjort så mye annet enn å bare være, og den salige følelsen det gir er intet mindre enn bittelitt magisk. Superbonus for meg å både få bade og trene sammen med babyen min – for et kinderegg! Selv om det måtte rå muskelkraft til for å vrenge mammakroppen inn i badedrakta.»

Pris: 1600,- for 8 ganger.

Sted: Pirbadet // helsebad 2
Anbefalt oppstart etter fødsel: Ca. 6 uker (når renselsen er over/sluttet å blø).