Menu

Mandag, onsdag og fredag 06.30-21.00

Tirsdag og torsdag 12.00-21.00

Lørdag og søndag 10.00-19.00

Melding fra smittevernkontoret

Vi mottok i dag, (12.01.21), informasjon fra Smittevernkontoret i Trondheim kommune, og følgende sms går nå ut til alle som har vært i Pirbadet søndag 10.01.21 mellom kl.17.00-19.00:

«Hei!

Hvis du var i Pirbadet søndag 10.01.21 kl. 17.00-19.00 kan du ha vært i kontakt med en person som har fått påvist covid-19. 

Du er ikke pålagt karantene, men vi ber deg ta en test 6 – 8 dager etter at du var i Pirbadet uavhengig av om du har symptomer. Meld deg på test via elektronisk påmelding via kommunens nettside. 

Det er viktig at du holder avstand til andre frem til du får svar på prøven. 

Hvis du har nyoppståtte symptomer som feber, hoste, tungpustethet, hodepine, slapphet, nedsatt lukt- eller smakssans, muskelverk eller sår hals, skal du holde deg hjemme og ta kontakt med Smittevernkontoret i Trondheim kommune, tlf. 9050 9052 (koronatelefonen) for rådgivning. 

Er du helsepersonell eller jobber i barnehage eller skole, ber vi deg om at du melder fra til din nærmeste leder. 

 Hvis du har registrert ditt navn på vegne av flere da du var på Pirbadet, bør du videreformidle informasjonen i denne meldinger til alle i gruppen.

Med vennlig hilsen

Smittevernkontoret i Trondheim kommune

 

 For ordens skyld gjør vi oppmerksom på at personen som har fått påvist covid-19 kun har vært i Helsebad 2 og i herregarderoben. Vedkommende har ikke vært i nærkontakt med andre gjester.

Det er ingenting som tilsier at gjesten har fått smitte av å besøke Pirbadet.

Vi synes det er leit at en av våre gjester har fått påvist smitte og vi håper vedkommende fort blir frisk igjen. Vi holder tett kontakt med smittevernkontoret i kommunen og følger de råd og retningslinjer de gir oss. I samråd med smittevernkontoret er det besluttet å holde anlegget åpent. Pirbadet har strenge renholdsrutiner og følger FHI sine råd og retningslinjer, samt en egen smittevernveileder for bade- og svømmeanlegg.

Pirbadet tar din sikkerhet på alvor og er trygg på at smittevernoverlegen har tatt den korrekte avgjørelsen: det er fremdeles trygt å besøke oss.