Menu

Mandag, onsdag og fredag 06.30-21.00

Tirsdag og torsdag 10.00-21.00

Lørdag og søndag 10.00-19.00

Vi holder fremdeles stengt, men….

Som kjent ble alle badeanlegg i Norge stengt via korona-forskriften av myndighetene den 12.03.20, og vi må fremdeles holde stengt. Pr. nå vet vi ikke når vi får lov til å åpne igjen, men regjeringen skal holde en pressekonferanse torsdag 07.05, der de skal presentere en tidslinje for gradvis åpning av samfunnet. Vi venter i spenning på resultatet! Helseministeren har tidligere uttalt at de prioriterer samfunnskritiske virksomheter og barn/unge først, følgelig frykter vi at vi kommer litt ned på den listen.

Men: vi åpner straks vi får mulighet, og gleder oss masse til den dagen 🙂

Vi vil informere via sosiale medier, så som egen nettside, Facebook og Instagram, straks vi får gode nyheter!

Ta vare på hverandre og hold dere friske til vi sees igjen ❤️